Harta site-ului
Ajutor
Expoziție-târg de produse și servicii
Expoziție-târg de produse și servicii

Astăzi, 14 februarie 2023, în holul Consiliului raional Dubăsari s-a desfășurat  expoziția cu vânzări a agenților economici locali. În cadrul evenimentului au participat mai mulți antreprenori autohtoni interesați, care și-au expus mărfurile și serviciile pe care le oferă.
Expozanții care au  participat în cadrul evenimentului au avut  posibilitatea prezentării complete a gamei de produse sau servicii, ceea ce facilitează stabilirea contactelor personale cu clienții și promovarea produsului oferit.
Scopul expoziției este susținerea,  promovarea, dezvoltarea produselor și serviciilor locale și valorificarea potențialului acestora.
La inițiativa Președintelui raionului Grigore Filipov și a mai multor agenți economici prezenți, urmează a fi menținută continuitatea evenimentului  și desfășurarea acestuia într-un spațiu mai larg ceea ce ar permite mărirea numărului de participanți.
Atât Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov cât și șefa Direcției economie, buget și finanțe, dna Lilia Cazac, au menționat că acest eveniment organizat va consolida relația de comunicare între agenții economici și potențialii consumatori.
La final măsura dată a fost completată cu o sesiune informativă oferită de către dna Tatiana Iașciuc, Șef AOFM Dubăsari de comun cu dna Ina Cazacu, A.O “Fiecare contribuie pentru schimbare”, care au vorbit despre oportunitățile de atragere a subvențiilor din partea statului pentru crearea sau adaptarea locurilor de muncă pentru persoane din grupuri vulnerabile.
Ana NICOLEAV,
șef Serviciu dezvoltarea economică, investiții și relații transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Expoziție-târg de produse și servicii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta